2018 Popcorn Örgü Battaniye Modelleri

Önceki yazılarımıza popcorn örgü modelinin nasıl örüldüğünü göstermiştik. Hem resimli olarak hem de vidolu anlatımlı olarak paylaşmıştık. Bu yazımızda ise 2018 popcorn örgü modellerinin resimlerini sizlerle paylaşacağız. Popcorn örgü modellerine rağbet oldukça fazladır ve gün geçtikçe rağbet daha da artmaktadır. Anne adayları için, örgü battaniye modellerinden örgü örüp hediye etmek için en basit örneklerden bir tanesidir. Anne adayları kolaylık örebilirler.

Popcorn örneğine aynı zamanda patlamış mısır örneği ya da mısır örgü örneği de denilmektedir. Genelde tığ ile örülmektedir. Şiş ile yapanda vardır. Üzerine çeşitli desenlerin uygulandığı güzel bir örgü tekniğidir. Örgü battaniye modellerinin üzerine kalp desenleri, harfler, sayılar, çiçek gibi desenler örülmektedir. Kendi zevkinize göre harika desenler çıkarabilirsiniz. Kareler halinde örülüp sonradan birleştirilerek battaniyeler en güzel şekilde yapılmaktadır.

Sizlere popcorn örgü battaniye ve yelek modellerinden küçük bir galeri hazırladık. En güzel örnekleri sizlerle paylaşıyoruz. Birbirinden güzel örnekleri inceleyerek beğendiğiniz örneği örebilirsiniz.

 

    

    

    

   

 

 

    

 

 

 

1 thought on “2018 Popcorn Örgü Battaniye Modelleri”

Leave a Comment