2018 Bebek Yeleği Örgü Modelleri

Canımız, ciğerimiz en sevdiğimiz yavrularımız için kendi ellerimiz ile severek örebileceğimiz harika yelek örnekleri sizler için aşağıda bir bir sıralanıyor. İster kız bebeğiniz için isterseniz de erkek bebekleriniz için düünebileceğiniz yelek örnekleri ile sizlerde bebeklerinizin özellikle kış aylarında sıcacaık kalamalarını sağlayabilrisiniz.

Gri şeritli yelek:

El örgüsü ile çok şık bir erkek bebek yeleği örmek istiyorsanız resimde bulunan modeli kesinlikle yapmalısınız diyebilirliz. Farklı kıyafetlerin üzerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz gri şeritli yeleği iri düğmeleri ile sıradışı bir görüntüye kavuşturabilirsiniz.

İki renkli yelek:

Kız bebekleriniz için iki farklı renk kullanılarak hazırlanan örnek, oldukça şirin bir görüntüye sahip. Cici bebekleriniz için sizlerde şirin mi şirin bu harika modeli tercih edebilirsiniz. Yapımı oldukça kolay olan kız bebek yelek örneği, sevdiğiniz renkler kullanılarak hazırlanabilirken tek renkli olarak da düşünülebilir.

Tığ işi kız bebek yeleği:

Tığ kullanarak rengârenk bir bebek yeleği örmeye ne dersiniz. O zaman evde kenarda bekleyen rengârenk iplerinizi elinize alın ve çok şık desenlerden oluşan motifleri oluşturmaya koyulun. İstenen sayıda motifi elde ettikten sonra sizlerde birbirine ekleyerek ortaya şirin bir kız bebek yeleği çıkartabilirsiniz.

Resimlerde yer alan yelek modellerinin yanı sıra sizler için hazırlamış olduğunuz değişik bebek yelek modellerine de göz atabilir. Dilerseniz yapımı hakkında detaylı bilgi edinerek oldukça basit bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

Leave a Comment